Erika Castanyeda participarà en dos internacionals


  • Comparteix:

La taekwondista santcugatenca, Erika Castanyeda, participarà aquest cap de setmana al campionat internacional de Touluse. Aquesta competició servirà per comprovar l'estat de forma de Castanyeda. L'objectiu de la santcugatenca pels pròxims mesos és fer un bon paper a l'Estatal per poder anar al campionat d'Europa.

Per aquesta temporada, Erika Castanyeda vol anar a l'Europeu. Per fer possible el seu objectiu, la taekwondista de Sant Cugat haurà de fer un bon paper al campionat estatal que tindrà lloc a Alacant el primer cap de setmana de febrer. Abans d'aquesta cita, però, la santcugatenca té la agenda esportiva carregada. La propera competició de la taekwondista de Sant Cugat serà el Campionat Internacional de Touluse els dies 3,4 i 5 de Novembre. Després d'aquest campionat, Castanyeda participarà a l'internacional de Múrcia el dia 10. Aquests dos campionats serviran per a preparar l'Estatal. L'esportista de Sant Cugat explica perquè li serviran aquestes dues proves.

erika castanyeda

aquests internacionals seran dues competicions preparatories


Erika Castanyeda emfatitza que aquest parell de competicions internacionals tenen una importància personal per ella encara que el més important és agafar ritme per futures competicions.

Erika Castanyeda

vull trobar-me bé a la competició, li doncs importància personal


Després d'aquestes proves internacionals, Erika Castanyeda, que competeix amb la federació de Navarra, disputarà el campionat territorial i posteriorment l'Estatal. Depenent del resultat que faci al Campionat d'Espanya de febrer, la santcugatenca podrà disputar l'Europeu.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.