Castanyeda, contenta amb la temporada que acaba


  • Comparteix:

La taekwondista santcugatenca Erica Castanyeda afronta la recta final de la temporada. Castanyeda entrena per mantenir el to físic a l'espera de començar unes merescudes vacances. La santcugatenca valora positivament la temporada.

Quasi tots els esportistes agafen vacances a aquestes alçades de temporada per recuperar forces de cara a la nova temporada. I Erica Castanyeda no és una excepció. De fet, la santcugatenca encara entrena, però ho fa per mantenir una bona forma. A l'agost farà vacances i deixarà enrere una temporada plena de bons resultats. Castanyeda explica així les sensacions que li deixa la temporada 2006/07.


Erica Castanyeda

La temporada ha estat bona si es té en compte que treballo i entreno alhora


Una temporada plena d'èxits. Com per exemple el títol d'Espanya universitària o el sotscampionat al Nacional amb arbitratge polèmic inclòs. Després de les merescudes vacances la santcugatenca tornarà a la competició realitzant diversos tornejos internacionals que encara no té decidits. Tot això per preparar el gran objectiu de la temporada: el Campionat d'Espanya de taekwondo. Però això ja serà el 2008.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.