Castañeda només pensa en l'estatal


  • Comparteix:

La taekwondoka santcugatenca Erica Castañeda continúa la preparació pel Campionat d'Espanya absolut que es disputa d'aquí a un mes a Segovia. Castañeda s'entrena a un gimnàs de Rubí per no perdre la forma.

La santcugatenca només pensa en una cosa des de l'estiu. Posar-se en forma pel Campionat d'Espanya absolut que es disputa el cap de setmana del 9-10 de febrer a Segovia. Una cita important no només perquè és la competició més important de l'any sinó perquè del resultat que hi obtingui dependrà la classificació per l'Europeu de l'abril a Roma. La santcugatenca, que s'entrena des de l'estiu sense parar, ha explicat a Cugat.cat la seva rutina d'entenament per arribar en forma a la cita estatal.


Erica Castañeda

Des del setembre entreno dos cops al dia cinc dies a la setmana


Si no hi ha canvis Castañeda no disputarà cap competició fins a l'estatal. Per tant, haurem d'esperar fins al 9-10 de febrer per veure la taekwondoka santcugatenca en acció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.