Castañeda escalfa motors


  • Comparteix:

El Campionat d'Espanya Absolut és la propera cita de Castañeda (Foto:fetaekwondo.net)

El Campionat d'Espanya Absolut és la propera cita de Castañeda (Foto:fetaekwondo.net)

La taekwondista santcugatenca Erika Castañeda prepara el Campionat d'Espanya Absolut que es disputarà a Segovia el cap de setmana del 9 al 10 de febrer. El proper mes de març, Castañeda disputarà el Campionat d'Espanya Universitari a Vigo.

Erika Castañeda ja prepara la tornada a la competició. Després de pràcticament dos mesos d'entrenaments, la taekwondista santcugatenca ja escalfa motors per disputar el Campionat d'Espanya Absolut que tindrà lloc a Segovia el dies 9 i 10 de febrer. Després dels resultats obtinguts a les darreres cites, Castañeda es posiciona com una de les favorites per fer un bon paper a la localitat castellano-lleonesa. Recordem que Castañeda va ser segona al passat Open de Madrid de taekwondo el darrer mes de desembre i tercera a l'Open Internacional de Toulouse disputat a la ciutat francesa l'octubre passat.

Cap a meitats del mes de març, Castañeda tornarà a competir, en aquesta ocasió lluitarà per endur-se el Campionat d'Espanya Universitari, que es disputarà a Vigo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.