Castanyeda: tornar a l'èlit


  • Comparteix:

La taekwondoka de pes lleuger Erika Castanyeda assegura que el 2008 ha estat un any per oblidar. La santcugatenca s'està recuperant d'una lesió que l'ha tingut allunyada de les competicions des de l'estiu.

Castanyeda es va lesionar els lligaments creuats a la concentració pel mundial. Després d'una operació a l'octubre, fa tot just una setmana que comença a córrer. De moment, la recuperació es preveu que duri unes sis setmanes. Tot i guanyar el Campionat d'Espanya Universitari, la lesió ha marcat una temporada que la mateixa Castanyeda només pot valorar com a negativa.


Erika Castanyeda

Ha estat un any difícil, degut a la lesió, ha estat un any per oblidar.



L'objectiu és reaparèixer a principis de març al Campionat Nacional Absolut, campionat que ja ha guanyat en dues ocasions, i classificar-se pel Mundial abans de la retirada. La santcugatenca competeix actualment al club Rubí per la Federació Navarresa de Taekwondo i, amb 27 anys, vol els últims èxits abans d'un possible adéu definitu.











  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.