Catalana Occident vol retallar fins a 550 llocs de treball

El motiu de la reducció de l'empresa amb seu a Sant Cugat és aconseguir una millor adequació organitzativa de la plantilla


  • Comparteix:

Oficines de Catalana Occident a Sant Cugat / Foto: Cedida

Oficines de Catalana Occident a Sant Cugat / Foto: Cedida

El Grup Catalana Occident, amb seu a Sant Cugat, té la intenció de retallar la plantilla entre 400 i 550 llocs de treball. Aquest pla de sortides incentivades voluntàries, que ha comunicat l'asseguradora aquest dimecres als sindicats que representen al seu personal, té un període de dos anys i persegueix l'objectiu d'aconseguir 'una millor adequació organitzativa de la plantilla'. La mesura s'ha pres perquè la companyia està duent a terme un procés de simplificació corporativa, prevista per a finals de 2023, amb la unificació de totes les societats que formen el grup.

Segons l'empresa, la retallada de personal se centra exclusivament en el personal d'estructura i en cap casa afectarà el servei, l'atenció al client o les xarxes de mediació. A més, es concreta que es negociarà amb els sindicats per iniciar el període d'informació i consulta, que es realitzarà "amb total transparència".


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.