La candidatura de Sant Cugat a seu de l'IET participa avui a Brussel·les en unes jornades


Temes relacionats

La ciutat alemanya de Jena, nova candidata a seu de l'IET ( 2/mai/08)

Viena-Bratislava, l'única candidatura conjunta que competeix per la seu de l'IET (30/abr/08)

Breslau, un altre competidor per aconseguir la seu de l'IET (29/abr/08)

Budapest, el rival hongarès de Sant Cugat per acollir l'IET (28/abr/08)


  • Comparteix:

La candidatura de Sant Cugat a seu del futur Institut Europeu Tecnologia (IET) participa aquest dimarts a Brussel·les a la jornada 'IET, un buc insígnia per a una Europa innovadora?'. La jornada tindrà lloc a la seu de la representació permanent de Polònia, que també opta a la seu de l'institut.

El director de l'Oficina Europea del Ministeri de Ciència i Innovació, Carlos Martínez Riera, serà l'encarregat de defensar avui la candidatura espanyola a les dues taules rodones que debatran sobre l'educació, la innovació i la investigació a la Unió Europea. Martínez Riera estarà acompanyat del tinent d'alcalde d'Economia i Organització, Jordi Joly. La jornada també comptarà amb la presència de les diferents ciutats candidates a acollir la seu de l'IET.

La candidatura de Sant Cugat competeix amb les candidatura conjunta de Viena i Bratislava, la de Budapest, la polonesa de Breslau i l'alemanya de Jena. La decisió sobre la futura seu de l'IET es prendrà durant el Consell Europeu de caps d'Estat i de Govern d'aquest juny a Brussel·les.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.