Acciona també recorre la resolució contra l'adjudicació d'ATLL


Temes relacionats

El govern presenta un recurs sobre el concurs d'ATLL (12/gen/13)

En dubte l'adjudicació a Acciona de la gestió d'Aigües Ter Llobregat ( 3/gen/13)

Signada l'adjudicació de la gestió d'Aigües Ter-Llobregat (27/des/12)


  • Comparteix:

Acciona ha presentat un recurs contra la resolució de l'OARCC / Font: Acciona

Acciona ha presentat un recurs contra la resolució de l'OARCC / Font: Acciona

Acciona ha presentat aquest divendres un recurs davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) contra una resolució que qüestiona l'adjudicació d'Aigües Ter-Llobregat (ATLL) a la companyia. Així, Acciona se suma al recurs que la Generalitat va interposar l'11 de de gener on demanava la suspensió temporal de la resolució de l'Òrgan Administratiu de Recursos Contractuals de Catalunya (OARCC). Aquest organisme va apreciar 'contradiccions' al procés d'adjudicació d'ATLL, que dóna servei a Sant Cugat, i demanava l'exclusió d'Acciona per incompliment d'una de les bases. L'adjudicació d'ATLL a Acciona es va fer quan el santcugatenc Lluís Recoder era conseller de Territori i Sostenibilitat.

Amb aquest recurs, Acciona defensa el contingut de l'acord de la mesa de contractació responsable de l'adjudicació, el valida jurídicament i argumenta que compleix escrupulosament amb el plec de condicions. La companyia també qüestiona la resolució de l'OARCC i assenyala que aquesta 'no pugui considerar-se ferma' per la mera interposició del recurs.

Així, la companyia se suma al recurs que la Generalitat va presentar i on demanava suspendre temporalment la resolució de l'OARCC. De la seva banda, el TSJC ha demanat al govern tota la documentació, fins i tot la confidencial, de l'expedient d'adjudicació d'ATLL.

El litigi per la concessió d'ATLL rau en la divergència entre l'òrgan tècnic, que ha atorgat la gestió d'ATLL a Acciona, i l'òrgan de control, que no està d'acord amb l'adjudicació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.