Recoder nega que els resultats de CiU siguin bons, tal com diu la federació


  • Comparteix:

CiU es manté com a segona força política més votada a Sant Cugat amb un 29,4% de vots, tres punts percentuals per sobre dels comicis del 2004. Aquests resultats han permès a CiU retallar la distància amb el PSC i situar-se a tres punts dels socialistes. Pel que fa al Parlament espanyol, la federació nacionalista obté 11 escons, un més que a la passada legislatura. Aquests resultats mantenen els nacionalistes com a tercera formació política al Congrés, però l'alcalde, Lluís Recoder, considera que no són prou bons.

Un total de 11.484 votants santcugatencs han donat suport a la federació nacionalista, un miler més de votants que ara fa quatre anys. Aquest vots representen un 29,47%, que suposen tres punts percentuals més que a les eleccions generals el 2004. D'aquesta manera, CiU repeteix com a segona força a Sant Cugat a uns comicis estatals.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha felicitat al PSC per la victòria electoral a Sant Cugat per segona vegada consecutiva. D'altra banda, Recoder ha destacat que tot i mantenir-se no són uns bons resultats.

Lluís Recoder

Hem mantingut resultats, però no és un resultat bo perquè fa 4 anys es va votar en estat de xoc.


Pel que fa al Parlament espanyol, CiU comptarà durant els propers quatre anys amb 11 escons, un més que al 2004. L'alcalde ha fet una valoració del paper que juga actualment CiU a Catalunya i a l'Estat.

Lluís Recoder

Intentar ser una força majoritaria a Catalunya i seguir un projecte en el que jo crec.


CiU ha rebut el vot d'un miler més d'electors que les passades eleccions estatals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.