Cugat.cat celebra el 30è aniversari amb una gimcana


Temes relacionats

Obertes les inscripcions per participar a la gimcana de Cugat.cat (14/jun/12)

Cugat.cat celebra 30 anys recordant la banda sonora d'aquestes tres dècades (31/mai/12)


  • Comparteix:

La gimcana de Cugat.cat tindrà lloc al Parc Central

La gimcana de Cugat.cat tindrà lloc al Parc Central

Cugat.cat convida als santcugatencs a participar a la gimcana organitzada pel grup de comunicació multimèdia amb motiu del 30è aniversari. És un circuit de 10 proves per a grups de quatre a vuit persones majors de sis anys i recorrerà diversos punts de la ciutat. A les deu del matí d'aquest dissabte començarà la prova, que s'allargarà fins a dos quarts d'una, i que tindrà el principi i final al Parc Central. A la una es farà el lliurament de premis.

La qualificació final tindrà en compte el nombre de proves superades i el temps invertit en fer-ho. Els tres primers en completar la gimcana tindran premi i, a més, també hi haurà un sorteig de productes de diversos comerços locals que col·laboren en la iniciativa.

La responsable de la gimcana de Cugat.cat, Carme Reverte, ha explicat que els participants poden fer el recorregut com més els convingui.

Carme Reverte

El recorregut marca 10 controls. Els participants podran fer les proves en l'ordre que prefereixin. Cadascú es marcarà la ruta.


Tots els participants s'emportaran un obsequi. Un cop finalitzada la gimcana hi haurà un picapica gentilesa dels patrocinadors.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.