El PP augmenta el nombre de vots i escons però passa a ser la quarta força al Parlament


  • Comparteix:

El Partit Popular fa un balanç positiu tant dels resultats aconseguits a Sant Cugat com a Catalunya, tot i que en els dos àmbits ha passat de ser la tercera a la quarta força política. Els populars han aconseguit 4.500 vots a la nostra localitat i 390.650 al Princitat, augmentant en els dos casos el nombre en termes absoluts.

El partit conservador ha aconseguit prop de 390.000 vots, l'11'87 % del total, augmentat prop de 3 punts al conjunt de Catalunya. Amb aquests números els populars passen de 12 a 15 diputats. Tot i aquest increment, el PP esdevé la quarta força política, superada per Esquerra Republicana. El regidor popular a l'Ajuntament de Sant Cugat, Rafael Enriquez, fa un balanç positiu dels resultats a Catalunya.

Rafael Enriquez

Fem un balanç positiu dels resultats a Catalunya


La tònica dels resultats a Catalunya, s'ha reflectit en els vots que la formació popular ha aconseguit a Sant Cugat. El PP també ha passat a ser la quarta força política, tot i que ha sumat 1.438 vots més respecte les eleccions del 99. Pel que fa als resultats relatius, el PP suma el 13,24% dels vots. Rafael Enríquez analitza els vots a nivell local.

Rafael Enriquez

És significatiu l'augment del PP a Sant Cugat


El Partit Popular de Sant Cugat va passar la nit electoral a Can Cabassa, on va seguir l'evolució dels resultats de les eleccions al Parlament de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.