Conesa, els Mossos i CatalunyaCaixa, designats 'Botiflers de l'Any'


  • Comparteix:

Les votacions han tingut lloc aquest divendres

Les votacions han tingut lloc aquest divendres

La candidatura 'Pack AntiPAHtic', formada per l'alcaldessa, Mercè Conesa, els Mossos d'Esquadra i CatalunyaCaixa, ha estat elegida com a 'Botiflers de l'Any'. La segona posició d'aquestes votacions organitzades per Arran ha estat per a la candidatura 'Pack AntiDona', que agrupa el regidor no adscrit Bruno de Salvador, el PP i VOX. La menys votada ha estat el 'Packte del Silenci', amb el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Pere Casajoana, i el Grup de Veïns contra el Soroll.

Les votacions han tingut lloc aquest divendres al Casal Popular la Guitza. Enguany, Arran ha creat un nou format de candidatures per al 8è premi 'Botifler de l'Any' amb tres nominacions que aglutinen més d'una personalitat o entitat. A més, els vots s'han exercit de manera presencial. Una de les membres d'Arran, Laia Baró, ha explicat que estan molt satisfets amb la participació d'enguany i que tenen previst mantenir el format de la iniciativa de cara a l'any vinent.

Laia Baró

Estem molt contents de la participació i de com han anat les votacions. El més segur és que repetim el format, perquè és una manera d'arribar a més gent i d'apropar el casal.


En total, el 'Pack AntiPAHtic' ha rebut el 35,5% dels vots, és a dir, 41 vots. El segueix el 'Pack AntiDona', amb 40 vots, el 34,5%. El 'Packte del Silenci' ha aplegat 35 vots, el 30%.

Aquest és el rànquing de les candidatures:

- 'Pack AntiPAHtic', amb l'alcaldessa, Mercè Conesa, els Mossos d'Esquadra i CatalunyaCaixa, per la gestió feta davant les demandes de la PAH de Rubí durant l'acampada al carrer de Villà.

- 'Pack AntiDona', amb el regidor no adscrit Bruno de Salvador i el PP i VOX, per les seves polítiques contra l'avortament.

- 'Packte del Silenci', format pel tinent d'alcalde d'Urbanisme, Pere Casajoana, i el Grup de Veïns contra el Soroll, a causa del qual, diu l'entitat, s'ha trencat el Pacte per la Nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.