Un exdirectiu de Ferrovial nega el pagament de comissions a Millet per les obres del PAV3


Temes relacionats

L'equip de govern reitera que l'encariment de les obres del PAV3 està justificat (12/jul/10)

El Parlament demana a l'Ajuntament l'expedient d'adjudicació de les obres del PAV3 ( 9/jul/10)

Fèlix Millet hauria negociat amb Ferrovial el 4% per l'obra del PAV3 de Sant Cugat (30/jun/10)


  • Comparteix:

Pedro Buenaventura, al Parlament (Font: 3cat24.cat)

Pedro Buenaventura, al Parlament (Font: 3cat24.cat)

L'exdirectiu de Ferrovial Pedro Buenaventura ha negat que la constructora pagués cap comissió a Fèlix Millet per la concessió d'obra pública. Ho ha dit aquest dilluns en la compareixença davant la comissió d'investigació del Parlament que tracta el 'cas Millet' i el presumpte finançament il·legal de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). Buenaventura ha dit que no recorda que Fèlix Millet li reclamés una comissió del 4% per la concessió de l'obra del PAV3 de Sant Cugat i ha remarcat que la relació de la constructora amb el Palau de la Música es limitava al patrocini.

Buenaventura ha declarat davant la comissió parlamentària que no recorda haver rebut la carta de Fèlix Millet en què l'expresident del Palau de la Música li demanava personalment 'comentar el tema' de la concessió a Ferrovial de l'obra del PAV3 de la rambla del Celler. L'exdirectiu de la constructora ha respost així la pregunta del portaveu del PP a la comissió, Santi Rodríguez.

Pedro Buenaventura

No recordo haver rebut la carta. Potser la vaig rebre, no ho sé.



Buenaventura ha afegit que Millet sí que li va demanar que Ferrovial no carregués amb més obres el responsable tècnic que dirigia l'ampliació del Palau de la Música, i ha indicat que potser la carta sobre el projecte santcugatenc tenia com a objectiu evitar que la construcció del PAV3 s'adjudiqués també a aquest cap d'obra.

Pedro Buenaventura

Millet em va demanar que no li encarreguéssim més obres a aquest cap de grup. No sé si aquest és el cas, però m'ho havia demanat.






L'exdirectiu de Ferrovial, que va deixar el càrrec a la constructora l'any 2006, ha assegurat que la relació entre l'empresa i el Palau de la Música es limitava als convenis de patrocini.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.