Torna el telèfon directe a la Policia Local 092

La línia directa s'activarà el 2 de desembre


  • Comparteix:

L'Ajuntament tornarà a habilitar el telèfon 092 de contacte directe amb la Policia Local. Estarà activitat a partir del 2 de desembre, segons ha avançat a Cugat Mèdia el regidor de Seguretat Ciutadana, Francesc Carol. Aquesta línia, que va quedar deshabilitada amb l'anterior mandat i es va centralitzar en el telèfon d'emergències 112, permet trucar directament al cos local.

'Va ser un dels errors de l'anterior govern', ha afirmat Carol, qui assegurat que el retorn d'aquest canal té el suport unànime tant de la plantilla de la Policia Local com de bona part de la ciutadania.

Per al regidor de Seguretat Ciutadana, aquest recurs permet guanyar una gestió més eficient, una resposta més àgil i apropar el cos a la ciutadania, alhora que genera més sensació de seguretat.

Tot i l'activació del 092, i del 935 657 092 per a trucades des de fora del municipi; es manté actiu el 112 com a atenció ciutadana i en cas de situacions vinculades a la Policia Local es redirigirà la trucada com fins ara.

Alguns dels tràmits que es poden gestionar amb el nou canal
  • Infraccions de trànsit o ordenances
  • Ocupacions de via pública, mudances
  • Atestats de trànsit i informes
  • Objectes perduts
  • Urgències sobre benestar animal


  • El 092 també atendrà altres requeriments i informacions relacionades amb la Policia Local, els Agents Cívics i el servei tècnic de Protecció Civil.




    Francesc Carol

    Un dels errors de l'anterior equip de govern va ser treure el telèfon i centralitzar-lo en el 112. El ciutadà necessita que l'atengui un policia local.

    Francesc Carol

    És una cosa que ens apropa al ciutadà, ens permet una gestió més eficient, facilita la feina als agents i dona una sensació més forta de seguretat.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.