Fins quan ha de durar la broma?


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una pintada d'Arran a la discoteca The Police / Foto: Cedida

Imatge d'arxiu d'una pintada d'Arran a la discoteca The Police / Foto: Cedida

Amb aquesta frase del gran Carod Rovira començo aquest breu però no menys intens article d'opinió per tractar un tema que l'actual tripartit intenta invisibilitzar/amagar: el vandalisme ideològic que patim els santcugatencs i santcugatenques.

El cas és que a Sant Cugat tenim a un grup de persones encaputxades que, amb nocturnitat i el rostre cobert, porten anys malmetent el mobiliari urbà arribant a perjudicar petits comerços del municipi. Aquestes accions suposen una despesa anual de desenes de milers d'euros públics que acabem pagant els ciutadans i ciutadanes amb els nostres impostos.

Tota causa sembla legitimar-los per cometre bretolades: en nom del feminisme precinten comerços, en nom del dret a l'habitatge destrossen aparadors... no semblen tenir aturador. I sí, parlem concretament d'Arran i Hora Bruixa (que seria la versió Cupra d'Arran).

És per això que aprofito aquesta plataforma per fer un prec al regidor de Seguretat, el senyor Francesc Carol, per demanar-li un major control d'aquesta mala praxi incentivada per la inacció del mateix tripartit.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Al Parc Central, ho han empastifat tot amb pintades…., sembla que al Tripartit municipal ja li està bé…..

Pere Ferrer Morello. Enviat el 12/des/22


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.