L'eròtica del poder 3


  • Comparteix:

Punt i final a l'erotisme. Després de tres setmanes recollint vots, aquí teniu els resultats del rànquing dels/les periodistes més ben valorats d'aquesta casa... Una selecció que han confeccionat els polítics, tot i haver-se deixat en el tinter un capital humà i carnal que val molt la pena!

En el darrer capítol...

Després de publicar una llista amb els polític@s locals més atractius (confeccionada a partir dels vots dels periodistes de Cugat.cat), la pressió del Col.lectiu de Regidors Damnificats (CRD) em va portar a convocar un altre rànquing. Es donava la volta a la truita. Els polítics votaven als professionals d'aquesta casa. Uns professionals que abans eren amics meus i que ara em fan 'mobbing' després d'exposar-los com a mercaderia. M'ho mereixo! El primer que ha de fer una bandarra és reconèixer-ho!

Abans de satisfer la vostra curiositat us diré que ha costat molt arrencar els vots als polítics, sobretot a elles...I que només s'ha pronunciat una tercera part del plenari! (per tant la mostra no és molt representativa...) També hi ha hagut un partit que ha declinat dir la seva. Ho respectem, com també valorem el bon humor i les amables paraules que els regidors han dedicat a la feina i l'esforç que realitzen els periodistes de la productora. Al final s'han posat tendres i tot...

Bé, i la cosa ha quedat així...

Al pòdium masculí...

1. Pep Gimeno i Miquel Herrada
2. Joan Fàbregas i Nacho Vàzquez (ara cap de premsa de l'EMD)

Molt concentrat, sense opcions al tercer lloc i l'accèssit, i amb empats que també es repeteixen amb elles...

1. Anna González i Sílvia González
2. Anna Bernadó, Mònica Lablanca i Marina Romero
3. Ester Castanyer, Sílvia Jiménez, Cris Mont i Carme Reverte.

També cal dir que, tot i que la convocatòria només afectava els periodistes hertzians (bàsicament per fer no implicar més companys en aquest tràngol), els polítics també han tingut pensaments per a la competència. O sigui que Maria, Jordi, Mariona, Dani i Àlex... Vosaltres també heu sortit esquitxats!!!!

Postdata: Que ningú m'acusi de manipulació! (la que és simpàtica és simpàtica, tu!) Gràcies a tots i bones vacances!



  • Comparteix:

COMENTARIS

Tongo ! Tongo ! Tongo !

Mr Potato. Enviat el 22/jul/08


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.