JOSEP CANALS: 'No podem conformar-nos amb el que tenim'


  • Comparteix:

La Biennal d'Art Contemporani Català arrenca, per 16ena vegada, el seu viatge per Catalunya. Com sempre, l'art més jove del país fa la primera parada al Museu de Sant Cugat, que obrirà l'exposició demà. L'artífex de la mostra es Josep Canals que confia que la 'terra d'artistes' que és Sant Cugat continui construint lligams amb els municipis catalans.

ESCOLTA-HO

Josep Canals està pletòric. Quan no fa ni dues setmanes que acaba d'inaugurar una nova galeria, aquest promotor d'art ja s'està fregant les mans davant la inauguració de la Biennal d'Art Contemporani Català. Una iniciativa que ja fa més de 30 anys que recorre els municipis de Catalunya amb l'objectiu de ser l'aparador de les creacions més fresques del moment.

Tot i que cap artista de Sant Cugat participa d'aquesta història, la Biennal vol convertir Sant Cugat en un referent de l'òrbita artística en totes les seves disciplines. Canals ha parlat a Cugat.cat de les noves pretensions de la mostra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.