'Ciència en confinament', la nova proposta de l'astrofísic santcugatenc Joan Anton Català

La iniciativa ofereix xerrades en directe, gratuïtes i per a tots els públics sobre temes científics


  • Comparteix:

Joan Antón Català en una de les sessions de confinament / Foto: Joan Antón Català

Joan Antón Català en una de les sessions de confinament / Foto: Joan Antón Català

La ciència també arriba a les cases dels santcugatencs a través de la nova iniciativa del divulgador científic i santcugatenc Joan Anton Català. Amb l'objectiu de convertir el confinament pel coronavirus en una oportunitat per aprendre coses noves, Català ofereix xerrades en directe, gratuïtes i adaptades a tots els públics sobre temes científics. Amb aquestes conferències virtuals, a les quals poden connectar-se fins a 500 persones, l'astrofísic també contesta les preguntes dels teleespectadors. Aquest divendres es faran dues sessions més. A les onze del matí 'Coneguem els núvols i fem de petits meteoròlegs', a càrrec de Manel Cascante, meteoròleg. I a les set de la tarda 'Els ginys voladors de Da Vinci: somni o realitat?', de la mà de Miquel Sureda, doctor en Enginyeria Aeronàutica (UPC). Aquestes i altres conferències les podeu seguir a'Ciència en confinament''.

Joan Anton Català, que també és membre de l'Associació Astronòmica Sant Cugat - Valldoreix, ha fet una crida a tots els divulgadors científics que s'hi vulguin sumar com a col·laboradors i compartir els seus coneixements amb la gent. Agraeix, també, els divulgadors que ja s'hi han prestat i que ja han ofert alguna xerrada com Guillem Anglada-Escudé, doctor en Astrofísica i descobridor de l'exoplaneta Proxima Centuri b.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.