Les biblioteques de Sant Cugat a un cop de click

Els centres culturals augmenten la seva col·lecció digital per fer front a l'increment de la demanda


  • Comparteix:

Les biblioteques estan tancades però obertes de manera digital per continuar actives al costat de la ciutadania / Font: CC-BY Wikipedia (Eliza Pasca)

Les biblioteques estan tancades però obertes de manera digital per continuar actives al costat de la ciutadania / Font: CC-BY Wikipedia (Eliza Pasca)

Les biblioteques municipals de Sant Cugat s'han sumat a la llista de biblioteques que ara, durant aquest període, estan sent biblioteques virtuals. Amb el teu carnet habitual, pots entrar a eBiblioCat i accedir a una àmplia oferta cinematogràfica gratuïta, des del teu ordinador o el teu mòbil. També podràs gaudir de documentals musicals, llibres electrònics i fotografies històriques.

Les biblioteques públiques de Catalunya han augmentat la seva col·lecció digital per fer front a l'increment de la demanda, segons el Departament de Cultura. Els centres culturals han incorporat nous catàlegs de pel·lícules, còmics, diaris i recursos educatius per reforçar el consum cultural i alhora l'entreteniment des de casa. Des de l'inici del confinament, segons dades de la Generalitat, s'han realitzat 45.671 préstecs de tots tipus de documents. El compte d'Instagram de la La Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, de la qual en formen part les de Sant Cugat, mantenen actiu el seu perfil amb propostes per descobrir i novetats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.