AVARIA DE RÀDIO No hi ha emissió al 91.5 FM a causa d'una avaria tècnica. Podeu seguir la programació a través del web, app i Alexa.

Felicitacions, president


  • Comparteix:

lluis.mont

Lluis Mont


Publicat: el 17/nov/14
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

L'èxit sense pal·liatius del 9N ens ha posat a les portades de mig món i a hores d'ara ja tothom té clar que el procés català no és un afer intern d'Espanya, sinó un afer de potencials derivades internacionals importants. La inestabilitat política i econòmica d'Espanya és una qüestió certament Europea, en un moment tan delicat econòmicament i per això cal assegurar-se molt be les complicitats internacionals.

Al meu entendre, la prudència i la seriositat de Mas en tota la qüestió han sigut clau perquè el procés català hagi aconseguit despertar respecte i simpatia a mig món, i això és una victòria impressionant. Al mateix temps, ha mostrat tota la mediocritat i petitesa moral dels governants espanyols i dels sectors ultranacionalistes espanyols, que són incapaços de mostrar un mínim respecte per un procés democràticament impecable, i incapaços de donar una sortida dialogada i política a un procés polític.

Amb la seva actitud lamentable han aconseguit desprestigiar les altes instàncies judicials del país, tirant-les de ple en aquest fangar. Rajoy ha aconseguit que tothom vegi qui és el problema, aplicant aquella frase lapidària que diu 'si no tens la solució, ets part del problema'. Per tant, felicitacions al president. Que cap català li negui aquesta glòria. És cert que tots hi hem participat votant o sense anar votar, perquè tots els ciutadans de Catalunya donem testimoni cada dia de convivència i respecte, i és cert que queda molt camí per recórrer, i el final és incert, però hi ha moments per la glòria que cal remarcar i celebrar tots a l'hora. Hi haurà temps pels retrets i les discrepàncies, però de moment celebrem aquesta gran victòria.

LLUÍS MONT és cardiòleg



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.