Qui porta el control d'implementació de les mocions?


  • Comparteix:

jaume.massanes

Jaume Massanes


Publicat: el 11/abr/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

La uaSC, com a responsable de la presentació de la moció institucional per fer més fàcil la vida de les persones afectades per SQM i EHS, veiem amb tristesa a data d'avui, després de 6 mesos de l'aprovació institucional d'un pla d'accions, que no tenim constància que cap d'elles estiguin implementades.

1.- De les accions demanades a la Generalitat, no s'ha rebut ni tan sols el justificant de recepció per part de la Conselleria de Salut. Quin interès, veritat ? S'ha fet reclamació per la regidoria corresponent?

2.- Crear un espai a la web de l'Ajuntament on aparegui el calendari i zones de la ciutat on es portaran a terme actuacions susceptibles d'incidir negativament en els afectats per aquestes patologies, tals com:
- Fumigacions.
- Pintat de senyals viàries.
- Envernissat o pintat de mobiliari urbà.
- Asfaltat de carrers.
- Demolició d'edificis i remodelació d'espais públics.
- Mapa de la ciutat amb els punts Wifi, antenes de telefonia mòbil i línies d'alta tensió.

Doncs bé, hem pogut comprovar a la web de l'Ajuntament que a data d'avui res s'ha fet al respecte.

Des del nostre punt de vista, tot això dóna una sensació molt decebedora del compromís que una moció representa per al ple de l'Ajuntament, tant per l'equip de govern com per l'oposició (ningú ha fet esment de l'estat d'aquesta moció).

Des d'aquí, doncs, tornem a demanar que les resolucions que s'aproven al ple de l'Ajuntament siguin quelcom més que un munt de paraules buides de contingut.

Seguint amb el nostre tarannà proactiu volem recordar que nosaltres, en el ple municipal del 19 de setembre del 2011, ja vàrem presentar una moció per garantir precisament el compliment de les mocions.

Aquesta moció no va prosperar pels vots contraris de Convergència i Unió i Partit Popular. Cal que la ciutadania ho tingui present.

JAUME MASSANÉS és portaveu i alcaldable de la uaSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.