Més habitatges assequibles


  • Comparteix:

damia.calvet

Damià Calvet


Publicat: el 19/oct/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Dimarts, l'equip de govern de Sant Cugat va presentar les línies estratègiques del Pla de l'Habitatge per al present mandat. Un pla que pretén continuar la tasca iniciada en l'anterior mandat, però a més reforçar-la amb nous programes d'actuació, com ara l'actuació sobre el parc d'habitatges buits propietat d'entitats financeres o de societats mercantils, amb l'objectiu de disposar de més habitatges assequibles en el mercat.

També contempla la creació d'un Observatori de l'Habitatge, que ens ha de permetre avaluar i afinar les accions que cal desenvolupar per poder disposar d'un política integral d'habitatge, de manera que puguem anar més enllà de la promoció pública que es fa des de Promusa i combinar-la millor amb les necessitats de les polítiques socials i de joventut.

Precisament aquest dilluns es constitueix el nou Consell d'administració de Promusa, amb la participació dels grups polítics amb representació a l'Ajuntament, l'EMD de Valldoreix i de la Federació d'Associacions de Veïns. Una representativitat que des del govern local creiem que ens ha de permetre extreure el màxim rendiment a una Promusa recentment reforçada amb la gestió del aparcaments i de la zona blava de la ciutat.

Un dels programes del pla serà la lluita contra la pobresa energètica. És una lluita que des de la Generalitat es va abordar amb fermesa amb un decret que ha estat suspès per l'Estat, una reacció a la que malauradament hi estem acostumats. Fixeu-vos que ens porten als tribunals tant quan treballem per solucionar problemes concrets com quan posem les urnes del 9N per escoltar la veu de la gent. La nostra resposta és desobeir i continuar treballant per disposar d'un estat propi, amb totes les eines que necessitem per tenir una societat més pròspera i més justa.

DAMIÀ CALVET és tinent d'alcade d'Urbanisme



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.