Un Nadal per a tothom


  • Comparteix:

susanna.pellicer

Susanna Pellicer


Publicat: el 14/des/15
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Quan anava a l'escola em van fer llegir un llibre que es deia 'Nadal per a tothom'. Recordo que la primera reacció que vaig tenir va ser 'és clar, que el Nadal és per a tothom'. Després d'aquella inocència d'infant, vaig anar entenent que 'per a tothom' volia dir: no només per als nens i per a les nenes i per a les famílies reunides, també ha de ser un temps especial per a les persones que estan soles, per a les que estan malaltes, per a les persones grans, per a les que tenen alguna discapacitat...

Amb aquesta intenció, el diumenge 20 de desembre i, com fem des de fa 16 anys, obrirem el Teatre-Auditori a unes persones especials: a la gent gran, perquè gaudeixin d’un concert de Nadal ofert per Camerata Sant Cugat. És un acte obert a totes les persones grans però en especial per a aquelles que, per les seves dificultats de mobilitat o altres particularitats, els és difícil participar en les activitats lúdiques i culturals de la ciutat. Comptem amb la complicitat i col·laboració dels casals i associacions de gent gran, així com els voluntaris de la Creu Roja i l'empresa d’autobusos Moventia que posarà autobusos perquè tothom pugui venir.

En aquest mateix sentit, us heu fixat amb les boles de Nadal que decoren l'arbre principal de davant del Monestir? Són unes boles de cordes de colors, fetes pels alumnes dels tallers i llars de persones amb discapacitat que tenim a Sant Cugat. És la seva col·laboració a la ciutat. Com a premi, moltes d’elles vindran a patinar sobre gel. Ah! I dir-vos que la felicitació de Nadal que rebreu ben aviat de part de l’alcaldessa també és molt especial. És l’obra guanyadora d’un concurs que vam fer entre tots els centres de persones amb discapacitat . Quan la rebeu quedareu impressionats!

Aquest és el Nadal que volem per la nostre ciutat, com dèia el titol del llibre: A Sant Cugat, un Nadal per a totothom.

SUSANNA PELLICER és tinenta d’alcalde de Benestar i Ciutadania



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.