Valldoreix, 1 de 4


  • Comparteix:

noel.climent

Noel Climent


Publicat: el 26/mai/16
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Dimarts va fer un any de les eleccions municipals i voldria aprofitar-ho per explicar-vos com porto això de ser vocal de l'EMD a l'oposició. Són reflexions més aviat de caràcter humà que polític. Un es pensa que tothom actua amb les mateixes motivacions i després s'adona que en la política local passa com a tot arreu: que cadascú és d'un pare i d'una mare, i que al marge de les ideologies hi ha les personalitats, els tarannàs i allò que en diem el 'feeling'.

Al marge dels polítics, hi ha el personal de l'EMD, de qui només puc dir-ne virtuts, tothom amb qui he treballat m'ha ajudat a entendre com funciona la casa perquè així, arribant de cop i volta, tampoc és fàcil.

Tot i que ja fa temps que «politiquejo», aquesta és la primera vegada que faig de representant electe. El que més em costa de fer de polític és la conciliació. Ens passem el dia dient que s'ha de conciliar la vida personal i laboral i nosaltres som els primers que no ho fem.

És gairebé impossible treballar 8 hores; ser pare responsable; rentar plats o doblegar la roba; tenir temps per a la parella i la canalla; anar als òrgans de direcció del partit; fer assemblees de militants; parlar amb veïns, comerciants, associacions; reunions amb els tècnics; d'en tant en tant, reunions amb el govern; reunions amb la resta de vocals de l'oposició o repassar documentació de cara a un ple. Els malabars que s'han de fer són molts i molt complicats. Possiblement, si una persona té garantits els ingressos suficients sense haver de treballar deu ser més fàcil, però si només els rics es dediquessin a la política, imagineu-vos com estaríem!

En el meu cas hi ha tres factors que em motiven:

- En primer lloc, tota la gent d'ERC i dels Veïns i Veïnes Progressistes, que valen un imperi.

- En segon lloc, perquè volem treballar pel benestar dels altres, i això és el millor que es pot fer en aquesta vida.

- I finalment, i el més important, perquè tinc la gran sort que a casa m'estimen molt i m'esperonen cada dia per continuar posant el meu granet de sorra en la construcció d'una societat millor.

Moltes gràcies a tothom i via fora, que tot està per fer i tot és possible!

NOËL CLIMENT és vocal d'ERC-MES a l'EMD de Valldoreix



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.