Mercats increïbles


  • Comparteix:

mayte.perez

Mayte Pérez


Publicat: el 29/oct/18
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

L'altre dia es va realitzar la jornada de mercats increïbles a EsadeCreapolis on vam poder comptar amb paradistes i representants de mercats de tot Catalunya. Per què es va fer a Sant Cugat? Perquè som un referent a nivell de la comarca. No totes les poblacions poden dir que tenen tres mercats i un quart en construcció.

Dels tres mercats que tenim a la ciutat, cadascú té la seva singularitat. Molts de vosaltres els coneixeu. Torreblanca és el que compta amb més parades i més varietat d'oferta, Mira-sol és un mercat dins d'una centralitat, i el Mercat Vell és un espai gastronòmic al qual es pot comprar també. Els tres amb una qualitat de producte increïble.

Què podem esperar del quart mercat de Volpelleres? Dons un mercat tradicional, amb 16 parades, més tres locals que donaran servei dins i fora del mercat.

Una de les coses que més em va agradar de la jornada dels mercats increïbles, a més de conèixer de la mà del nostre cap de mercats la història dels nostres mercats, va ser el 'mantra' de que als mercats es fan servir els cinc sentits.

Com bé sabeu, els mercats compleixen una missió, a més de fer la compra de producte fresc, de sociabilitat, ja que molta gent gran és l'únic moment del dia on tenen l'ocasió de parlar amb algú. Per tant, als mercats parles amb altre gent i amb paradistes, olores el producte fresc, veus tota una gamma de colors increïbles dels productes, tastes a les parades productes o als espais de degustació, i pots tocar el producte que estàs comprant.

Per tot això, hem de gaudir dels mercats i aprofitar la sort que tenim a la nostra ciutat de poder anar a quatre mercats increïbles.

MAYTE PÉREZ és regidora de Comerç



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.