Fi de curs al consell de barri


  • Comparteix:

mayte.perez

Mayte Pérez


Publicat: el 8/abr/19
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Bé, doncs com estem pràcticament al fi de curs polític, m'agradaria tornar a parlar dels consells de barri. Aquesta setmana, farem l'últim consell del mandat a Centre-Oest i espero treure bona nota.

La veritat és que he tingut sort de ser la presidenta d'aquest consell. Aquesta setmana farem, a més d'altres temes, un resum del que han estats aquests quatre anys a nivell de tots els projectes que s'han dut a terme amb els diners de lliure disposició, com ja sabeu, proposats per entitats que formen part del consell.

Com ja he dit alguna vegada, el barri Centre-Oest és un barri singular, potser més petit que d'altres en extensió, però gran a nivell humà i amb molta diversitat.

Durant aquests anys hem aconseguit que vingués alguna entitat més al consell de les que ho feien amb anterioritat, i és cert que l'afluència de públic ha estat una mica justeta, encara que cada vegada ha anat a més. M'ha agradat pensar que és perquè el nostre barri és tranquil i, quan ha calgut, s'han comunicat els veïns amb mi directament per explicar les problemàtiques que havíem de resoldre.


No vull perdre l'ocasió per agrair als membres del consell la seva participació, al vicepresident, als grups polítics, a l'equip de participació de l'Ajuntament i a la premsa, però en especial a les entitats tant culturals, educatives, com veïnals que han estat sempre presents als consells, als grups de via pública i al grup de seguretat, sempre apostant per fer del seu barri un espai millor, més segur i més dinàmic.

Han estat més o menys uns 12 consells de barri, on, a més de millorar el barri on vivim, hem tingut ocasió de conèixer com treballen les entitats que en formen part i entre tots dinamitzar el Centre-Oest.

Un veritable plaer.

MAYTE PÉREZ és regidora de Comerç



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.