Menyspreu del talent jove a Sant Cugat


  • Comparteix:

pepe.escofet

Pepe Escofet

Membre de l'Agrupació de Cs a Sant Cugat


Publicat: el 28/oct/21
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

El passat 18 d'octubre observava amb sorpresa, tristor i desil·lusió com el ple de l'ajuntament rebutjava una moció presentada pel grup de Ciutadans que tenia per objecte l'impuls d'un acte institucional de reconeixement a les millors notes de selectivitat i als millors expedients de graus mitjans i superiors de formació professional de la nostra ciutat.

Junts i l'equip de govern van oposar-s'hi argumentant que "la nota en si mateixa ja és un premi" o que "l'esforç no és quantificable", excuses per continuar sense valorar ni incentivar el talent jove del qual gaudeix la nostra ciutat.

És cert que les notes no són l'únic termòmetre de tot l'esforç de l'alumnat, però també ho és que els alumnes que treuen millors notes són, o bé alumnes que s´han esforçat molt, o bé alumnes que tenen un talent que han sabut aprofitar.

Sant Cugat ha deixat passar l'oportunitat d'or de donar una visió positiva de la joventut (desvirtuada en els darrers mesos per les notícies sensacionalistes i generalitzadores de molts mitjans de comunicació): la dels joves que treballen, que s'esforcen, la del talent... En definitiva: la de la joventut que construirà un futur millor per a la nostra ciutat i el nostre món.

PEPE ESCOFET és membre de l'Agrupació de Ciutadans (Cs) a Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.