Sant Cugat, ciutat de l'esport


  • Comparteix:

francesc.carol

Francesc Carol

Regidor de Seguretat Ciutadana, Esports i Benestar Animal (ERC-MES)


Publicat: el 15/nov/22
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest proper cap de setmana celebrarem la mitja marató que organitza el Club Muntanyenc, una carrera amb diferents variants que permetrà participar des dels i les atletes més preparats fins a qui vulgui fer-ho d'una manera lúdica. De fet, ja venim d'un altre cap de setmana on la 24 edició del Cros ciutat de Sant Cugat que ha reunit a gent de totes les edats en una altra demostració d'esport popular.

Perquè si hi ha una de les característiques que fa de la nostra una ciutat amant de l'esport, és una gran i intensa activitat esportiva que omple gairebé tots els caps de setmana sota la premissa de l'esport com activitat competitiva però també lúdica.

Per això, i sota la premissa del multi esport, hem celebrat en el darrer any una gran varietat de competicions a la nostra ciutat que demostren que aquesta aposta per la varietat esportiva, un dels pilars de la regidoria d'esports, és un dels nostres millors èxits com a ciutat. Com també ho és la consideració de l'esport com a eina de socialització i salut en totes les edats, des de l'esport infantil al veterà.

Per aconseguir això treballem colze a colze amb la gran quantitat d'entitats esportives que té Sant Cugat i que demostren, dia a dia amb el seu esforç i treball, aquesta ciutat està dotada d'una gran vida esportiva que cobreix cada cop més les necessitats dels nostres ciutadans i ciutadans de totes les edats.

Per suposat, aquesta aposta implica un gran esforç, tant per la gran feina que han de fer els diversos clubs per mantenir-se i créixer, com per l'administració a l'hora de facilitar espais per entrenar i competir. Un esforç necessari on invertim bona part dels esforços del departament d'esports. Un esforç necessari que veu la seva recompensa en aquesta gran activitat esportiva que omple els nostres caps de setmana amb una frenètica activitat que cada cop va a més.

Continuarem treballant en aquest camí, conjuntament amb les entitats esportives de la nostra ciutat, per fer de Sant Cugat la ciutat de l'esport, del multi esport per a totes les edats. Un repte apassionant.

Seguim...

FRANCESC CAROL (ERC-MES) és regidor de Seguretat Ciutadana, Esports i Benestar Animal



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.