Que els xiulets es reconvertissin en aplaudiments i vots


  • Comparteix:

dani.jose

Dani José


Publicat: el 11/gen/23
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

En primer lloc, m'agradaria agrair-li l'assistència una temporada més a la presentació dels equips de la UESC i voldria que sabés que els xiulets que va sentir en una grada plena de gom a gom al pavelló 3 em saben molt de greu, tot i l'empatia que sento amb els que la xiulaven. Els xiulets venien de famílies que tenen el seu nen o nena jugant a bàsquet, en uns horaris sovint poc recomanables i saludables per a conciliar esport, estudis i descans (el meu fill acaba algun entrenament a tocar de la mitjanit); o de famílies que porten a entrenar als seus fills i filles a camps descoberts, que rellisquen quan hi ha humitat i on a l'hivern hi fa un fred que pela.

De famílies que tenen coneguts que tenen fills i filles jugant a altres esports similars al nostre on s'entrena sempre en cobert o famílies que ja fa temporades que senten el mateix discurs de vostè o de l'anterior alcaldessa sense donar cap solucióals nostres problemes.

Reconèixer que la ciutat té un deute amb el bàsquet i que està previst construir un pavelló de referència com tenen altres esports de la ciutat és lloable, si no és pel petit detall que ja portem massa anys sentint el mateix sense veure cap concreció ni cap solució.

Ara per ara seguim escampats per set instal·lacions diferents amb la problemàtica que això comporta per a les famílies i per al mateix club. Menys promeses i més fets, senyora alcaldessa. Comenci a concretar on i quan s'iniciaran les tan esperades i desitjades obres del nou pavelló de bàsquet, comenci a resoldre les injustícies i el greuge que té el bàsquet respecte a altres esports de la ciutat.

M'agradaria molt que quan tornés a tenir l'amabilitat de visitar-nos un altre cop, amb un pavelló ple de gom a gom, els xiulets es reconvertissin en aplaudiments i vots.

DANI JOSÉ és el mànager esportiu de la UESC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.