Per Festa Major, PASsa't per la barra solidària!


  • Comparteix:

sandra.tello

Sandra Tello

Membre de la Plataforma Animalista Sant Cugat (PAS)


Publicat: el 8/jun/23
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

S'acosta la Festa Major i un any més la ciutat es prepara per donar la benvinguda a l'estiu amb un munt d'activitats. Per a la Plataforma Animalista de Sant Cugat (PAS) és una bona oportunitat per sortir al carrer, compartir la festivitat amb la resta del veïnat, donar a conèixer l'entitat i també recaptar fons perquè cap animal rescatat quedi desatès.

Si voleu refrescar-vos en les que seran unes nits caloroses i plenes de festa, des de la PAS muntem una barra solidària en un dels espais de la Festa Major. Enguany, ens trobareu en una nova ubicació: a la plaça Barcelona. A l'espai taverna de la PAS utilitzem gots reciclables i reutilitzables, costen un euro i us poden acompanyar cada nit, un bon record de la Festa Major que també us pot acompanyar en altres nits estiuenques.

A banda d'un bon beure, aquest any també comptem amb una companyia de luxe pels que també vulgueu fer un bon tiberi 100% d'origen vegetal. La Teca 33 és tot un clàssic de l''street food' vegà i durant tots els dies de la Festa Major, del 29 de juny a l'1 de juliol, la seva caravana farà parada al costat de la barra de la PAS. Gràcies a la seva proposta gastronòmica, podreu degustar frankfurts i hamburgueses lliures de patiment animal. Qui millor que ells per acompanyar-nos, si el restaurant es troba al Carrer Sant Cugat de Sabadell?

El compte enrere per a la Festa Major ja s'ha activat. Ens veiem ben aviat a la plaça Barcelona!

SANDRA TELLO és membre de la Plataforma Animalista Sant Cugat (PAS)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.