Prioritats?


  • Comparteix:

ariadna.sierra

Ariadna Sierra

Regidora de la CUP Sant Cugat


Publicat: el 19/gener
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Aquest dilluns, el govern de Junts i Esquerra va presentar les seves propostes per al 2024, destacant les finances de l'Ajuntament, la neteja, la seguretat i la mobilitat com a prioritats. No obstant això, mentre posen èmfasi en la seguretat, sembla que obvien la gran problemàtica de la nostra ciutat: l'habitatge.

Malgrat les estadístiques que indiquen una ciutat ja segura, amb una taxa de delictes de 56,3 per cada 1.000 habitants, molt inferior a la mitjana catalana, resulta desconcertant que la seguretat sigui una prioritat tan destacada, o si més no, hagin oblidat que recentment hem vist com el preu del lloguer ha tornat a pujar a la nostra ciutat, fins als 1.500?€ de mitjana.

Mentre Sant Cugat sagna per l'habitatge, aquest govern que tenim tomba, amb el suport de PP i VOX (dos socis cada cop més habituals) mocions en defensa de l'habitatge al ple. No podem dir que no ens hagin donat pistes del seu tarannà en matèria d'habitatge, però no contents amb això ara ens diuen que la necessitat, la prioritat de veritat, és una biblioteca amb un projecte faraònic de 10?M€.

Sembla que aquest govern es pensa que sap més, molt més, el que li cal al nostre poble que les mateixes dades o que els seus ciutadans, a qui no escolten, i que cada cop es poden fer més aquesta pregunta: prioritats de qui? O millor dit, prioritats per a qui?

ARIADNA SIERRA és regidora de la CUP Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.