L’Hospital Vicente Ferrer


  • Comparteix:

alex.ballesta

Alex Ballesta

Secretari d'organització del JSC Sant Cugat


Publicat: el 31/gener
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Com ja va dir la portaveu del grup municipal socialista, la construcció de l'Hospital Vicente Ferrer a Rubí, no és ni més ni menys que una fita històrica. No només perquè és una demanda que la població ha reclamat activament des de fa més de 15 anys sinó perquè sota les condicions adequades permetrà millorar l'atenció sanitària als tres municipis als quals donarà servei i, per extensió, al Vallès Occidental en general.

Tot i això, cal recordar que "la idea original" per dir-ho d'alguna manera, era construir un hospital comarcal i ara ens trobem amb un hospital petit, "hospital de dia", "centre d'alta resolució"... Bé, es poden trobar molts noms, l'important, però són dos aspectes fonamentals de la sanitat (així com d'altres branques del servei públic) la qualitat del servei i les condicions dels professionals encarregats de proporcionar-lo, i per tant caldrà revisar els detalls. No obstant això, cal recordar que hi ha altres problemes que també haurem de resoldre, com és la tensió assistencial que també pateixen els Centres d'Atenció Primària a Sant Cugat.

En aquest sentit, és precisament per assegurar que la ciutadania de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal disposaran del millor servei possible, però també per assegurar que els professionals sanitaris tinguin les millors condicions possibles, que ens posem a disposició del govern i de les institucions que faci falta, perquè l'hospital Vicente Ferrer sigui una realitat l'abans possible.

Álex Ballesta és Secretari d'organització del JSC Sant Cugat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.