Petites satisfaccions


  • Comparteix:

jaume.massanes

Jaume Massanes


Publicat: el 19/jul/10
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

En el darrer ple del mes de juny tenia previst presentar, com a regidor d'ICV, una moció per aconseguir l'arranjament de l'accés a la escola la Floresta. Les mancances i els perills eren evidents, cap separació entre vianants (nens, pares i professors) i el vehicles i autocars, cap senyalització horitzontal ni vertical, una part del camí sense asfaltar, manca d'iluminació, etc.

Era just demanar-ho i encara més desprès d’una moció presentada anteriorment pel PSC per millorar els accessos als equipaments públics i un altra presentada per ICV per implantar els Camins Escolars Segurs.
Aquesta actuació era evident i urgent per a tothom menys per l’equip de govern, malgrat les constants peticions de la direcció i l’Ampa de l’Escola.
Hores abans del ple varem retirar la moció per el compromís adquirit de l’equip de govern de començar, ara si, les obres d’arranjament necessàries.
Aquest compromís es va veure afavorit posteriorment per la predisposició de la totalitat de les associacions de veïns de la Floresta perquè es dediquessin diners de lliure disposició del districte per el finançament de les obres.
Finalment, i després d’un grup de treball i un consell de districte extraordinaris, ja podem dir que l’objectiu està assolit.
En una primera etapa, i de forma imminent, estan contemplades les següents accions:
Asfaltar la totalitat del camí de Can Pagan.
Incorporar les senyals de tràfic, tant horitzontals com verticals.
Construcció d’una vorera per millorar la seguretat dels vianants .
En una segona fase s’instal·larà l’enllumenat públic a tota la zona, aprofitant el nou pla d’enllumenat previst per La Floresta i Les Planes, i s’arranjarà el carrer Pinya per millorar encara més els accessos a l’escola.
Crec que és de justícia reconèixer la tasca i la reivindicació permanent feta per l’AMPA i la direcció de la escola i també la solidaritat de les associacions de veïns.
Com aspecte negatiu destacar la nul·la sensibilitat de l’equip de govern i la inoperància del seu representant a La Floresta en un tema tant prioritari com aquest.
Finalment, i a nivell personal, he de confessar-vos que la satisfacció en aconseguir acords com aquest, compensa las dificultats que tenim els regidors de la oposició davant de determinades actituds de una majoria absoluta.

JAUME MASSANÉS és regidor d'ICV-EUiA



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.