El PP derogarà la llei que permet el matrimoni homosexual


  • Comparteix:

ferran.villasenor

Ferran Villasenor


Publicat: el 21/des/11
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Dilluns CIU i PP van tombar una moció del PSC que demanava el suport i unitat de tots davant les propostes del PP de limitar els drets a les persones homosexuals i que les seves unions no siguin 'matrimoni'.

ESCOLTA-HO

Han passat les eleccions i l'amplicació de drets que han aconseguit diferents col·lectius pot tenir seriosos retalls.
Volem apel·lar a que els drets i la dignitat de totes les persones no entri en un declivi jurídic i social. Tots som iguals, també en el dret d'exercir la nostra llibertat i cercar una unió matrimonial.

Ens diuen que els d'esquerres (ICV i CUP van donar suport a la moció) no ens preocupem per la majoria, que no estan a favor de la discriminació positiva i que la majoria de països no contempla el matrimoni de persones del mateix sexe. Però:

Si tothom hem de tenir els mateixos drets perquè no volen respectar que totes les persones es puguin casar com realment volen i senten?

Tenir una orientació sexual diferent a la heterosexual no és una malaltia (i l'orientació sexual no es canvia anant al psicòleg, senyor Duran), és exercir la llibertat d'estimar com cada persona vulgui i senti.

Si vostès són tan liberals i democrates, per què volen impedir que les persones escullin lliurement a les persones amb qui compartir la vida i la seva relació jurídica en igualtat amb tothom?

Ser heterosexual és una decisió personal i intima; ser homosexual, també. Membres del PP, respectin i no imposin a la gent els seus dogmes i criteris. Retallar drets aconseguits no és ètic.

Durant segles les persones homosexuals han estat perseguides, vexades i fins i tot assassinades (i encara en molts països), ja és hora de poder viure en respecte, llibertat i autèntica democràcia.

El problema de la nostra societat és que hi ha partits polítics que diuen defensar la llibertat però només defensen els seus dogmes de fe i volen imposar a la resta les seves creences.

Estic segur que els companys de CIU no tenen la mateixa manera de veure les coses que el PP. Hem parlat moltes vegades. Crec, i espero, que la seva posició futura sobre una limitació al concepte d'igualtat com 'matrimoni' serà diferent a la que el dilluns passat van mostrar al ple municipal i la que abandera Duran Lleida. Ho crec i sobretot ho espero.

FERRAN VILLASEÑOR és portaveu del PSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.