Primer aniversari


  • Comparteix:

jaume.massanes

Jaume Massanes


Publicat: el 21/gen/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Avui fa un any que un grup d'amics i companys, que pertanyíem a vàries associacions de veïns, ens vàrem trobar en un sopar per començar a parlar de la possibilitat de fer una plataforma veïnal (administrativament un partit polític) per presentar-nos a les eleccions municipals.

ESCOLTA-HO

Érem gent que ja portàvem molts anys treballant per al veïnat, tot veient com els resultats no eren positius a causa a la pèssima actitud que sempre ha tingut el nostre ajuntament cap a la participació ciutadana. Cansats, any rere any, de moltes paraules i pocs fets.

Poc a poc, després d'algunes reunions més, ens vàrem animar i finalment el 14 de març ens vam constituir oficialment amb el nom de UASC - Un altre Sant Cugat.

A les eleccions vàrem obtenir el recolzament de 597 santcugatencs. Ho vàrem aconseguir amb poc temps per donar-nos a conèixer, amb poquíssims recursos econòmics (tots de la nostra butxaca) i amb una cobertura i presència mínima als mitjans de la nostra ciutat per culpa dels injustos blocs i espais electorals.

Molta gent ho podria considerar un fracàs i molts estaven convençuts que desapareixeríem.

Tot al contrari. Les cinc-centes noranta -set persones que, com nosaltres, creien que quedar-se al sofà de casa queixant-se no solucionava els problemes, ens van donar la força necessària per a continuar actius i treballant més que mai, com hem demostrat fins a dia d'avui.

Ara, després d'un any, renovem el nostre compromís de seguir treballant amb el mateix esperit de sempre. Serem i arribarem fins on vulguin els santcugatencs i, per descomptat, estem oberts a totes aquelles persones que vulguin aixecar-se del sofà i col·laborar amb nosaltres per a recuperar un Sant Cugat de i per a les persones, socialment més just, realment transparent i on la participació sigui una veritable eina de cohesió ciutadana.

JAUME MASSANÉS és portaveu de uaSC



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.