Ara cal canviar de tisores


  • Comparteix:

jaume.massanes

Jaume Massanes


Publicat: el 31/mar/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

En un moment en que moltes famílies de Sant Cugat i Valldoreix estan en una situació complicada per la crisis econòmica que estem patint, i que sembla que anirà a més, apareixen noticies als nostres mitjans de comunicació realment alarmants.

ESCOLTA-HO

El preu del transport escolar de l'escola Leonardo de Vinci s'incrementa casi un 300%.

L'EMD de Valldoreix retalla en un 25% l'aportació d'aquest any per l'escola Bressol de Valldoreix. També redueixen personal i eliminen el servei d'acollida de 8 a 9.

L'equip de govern diu que “redefinirà” el servei que presta l'escola bressol El Molí de les Planes a causa de la seva baixa ocupació. Cal recordar que ja ho sabien quan la van inaugurar fa set mesos i es van gastar 180.000 euros en la seva rehabilitació.

Posar com excusa que aquests serveis els ofereix l'ajuntament voluntàriament o que teòricament no haurien de ser de la seva responsabilitat, i que depenen de les subvencions d'estaments superiors no em serveix. L'ajuntament és l'organisme més proper als ciutadans i és just en aquests moments tant delicats quan ha de vetllar per ells.

Ara cal canviar de tisores per unes que retallin també els sous dels polítics, directius d'àrea i càrrecs de confiança. La solidaritat és cosa de tots i els polítics que prenen aquestes decisions són els primers que han de donar exemple. Els funcionaris i els interins ja han aportat el seu sacrifici.

Segur que si ho fem podrem mantenir les escoles bressol, el transport escolar i les ajudes a menjadors.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Estic d'acord amb vostè però s'ha oblidat que també es pot reduir personal per dalt. Realment fan falta tants regidors, directors i càrrecs de confiança?

Maria Dolors Sans i Gracia. Enviat el 31/mar/12


Benvolguda Dolors, ho vaig publicar a la meva plana web: http://stcvo.wordpress.com/2012/01/10/proposta-dajustos-economics-i-dorganitzacio-a-lajuntament-en-temps-de-crisis/ Aprofito per a felicitarte per el teu sant.

Jaume Massanés i Papell. Enviat el 1/abr/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.