A Sant Cugat, el show es diu The Risas


  • Comparteix:

maria.vila

Maria Vila


Publicat: el 11/jun/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Dissabte a la nit, després de Saltors, The Risas ens va presentar el seu primer disc: 'El millor dels moments', al Casal de Mira-sol.

La Unió va bategar fort també fora de Sant Cugat: si al disc The Risas ja sona bé, veure'ls en directe és un autèntic espectacle. 10 artistes dalt de l'escenari que cuiden tots els detalls i no se'n deixen cap: des del vestuari fins a les coreografies, tot es conjura perquè el públic no pugui parar de ballar. Veure'ls passar-s'ho tan bé obliga a deixar-se endur i no dóna cap altra més opció que encomanar-se d'aquesta felicitat.

Teclat, guitarra, bateria, baix, violí, trompeta i saxo, unes coristes fantàstiques i un cantant que dissabte ja no se sabia si animava la festa o si la festa l'animava (encara més) a ell. Quan aquests instruments s'ajunten fer un concertàs pot semblar relativament fàcil, però la grandesa de The Risas és que són molt més que els instruments que toquen. Ara que molts grups es limiten a tocar els temes dels seus discos, The Risas reivindica el directe amb un show de cap a peus. I s'agraeix perquè, al menys jo, als concerts no només hi vaig a escoltar els grups que m'agraden, sinó que hi vaig a passar-m'ho bé.

Si dissabte us els vau perdre, no patiu: el 29 de juny, en el marc de la Festa Major de la nostra ciutat, tornaran a tocar. Jo de vosaltres no m'ho perdria (llevat que no tingueu ganes de divertir-vos, és clar).

MARIA VILA és estudiant de Dret



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.