Una cita amb la Unitat Popular!


  • Comparteix:

guim.pros

Guim Pros


Publicat: el 20/jul/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Costa, amb els temps que corren, que aquest espai que ens cedeix Cugat.cat setmanalment no el dediquem a parlar d'aquesta eterna crisi capitalista i de les seves conseqüències. Costa no respondre quan t'acusen d'irresponsable o de coartar la llibertat d'expressió. Hi ha conceptes i acusacions que em sonen a broma quan venen d'on venen. Però ja tenim a tocar la parada del mes d'agost i no tinc ganes que la meva última columna serveixi per tornar a parlar d'aquells i aquelles que s'han proposat fer-nos la vida impossible.

Avui toca parlar de música, xerrades, passis de documentals, exposicions, esport, parlaments polítics, compromís, debats i discussions per entendre que hem vingut al món per canviar l'estat de les coses. Tot això ben barrejat es convertirà amb un 'cocktail' indispensable que els santcugatencs i les santcugatenques ens trobarem a la ciutat just al tornar de vacances, el primer cap de setmana de setembre i la setmana següent.

Seran uns dies plens d'activitats i propostes que demostraran, a tots aquells i aquelles que ens diuen que mai plantegem alternatives, que és mentida. En tenim, ens les creiem i per això estem convençuts i convençudes que es poden portar a terme. I ho volem mostrar a través de la música compromesa, a través de la interacció amb les cooperatives de treball i de consum, a través d'exposicions que mostrin allò que hem fet aquest primer any a l'ajuntament, a través de xerrades sobre el decreixament i documentals sobre la repressió, a través de parlaments polítics de santcugatencs i santcugatenques i de gent d'altres països compromesa amb la justícia social. A través, en definitiva, d'entendre que si volem futur hem de lluitar.

El 7 i 8 de setembre i la setmana següent a Sant Cugat tenim una cita amb l'optimisme per dir a tots aquells i aquelles que retallen sense lògica que el país no està en venta, i que els hi plantarem cara enfadats i enfadades però deixant clar que, a pesar de tot, no ens faran perdre els somriures.

Molt bon estiu a tothom i ens veiem a la FUP, la Festa per la Unitat Popular!

GUIM PROS és portaveu de la CUP



  • Comparteix:

COMENTARIS

sí que tenen alternatives! qui diu que no?... mentre vostès fan festa i renten el cervell amb documentals tendenciosos, la resta treballarà o buscarà treball per aixecar el pais... irresponsables? no, home no! Crispació, enfrontament, lluita,... fins un nou 18 de juliol, del 2036!

Estanislau Vives Serra. Enviat el 20/jul/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.