Els paranys estivals


  • Comparteix:

daniel.ruiz-trillo

Daniel Ruiz-Trillo


Publicat: el 5/set/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Les vacances no són tan plàcides com semblen, perquè sempre hi ha traves.

Són unes traves que et volen complicar la vida. Són trampes que algú que et vol mal ha col·locat perquè hi caiguis. És clar, em refereixo als obrefàcils. Ara s'ha posat de moda, gràcies a una marca de cervesa catalana, poder obrir els quintos sense necessitat d'obridor, només estirant.

Doncs bé, resulta que l'invent no és tan bo, perquè més d'una vegada se m'ha quedat el mànec a la mà i l'ampolla tancada. Això no serveix de res!


Passa el mateix amb els paquets de fruits secs o olives, que duien que són fàcils d'obrir però, si et despistes, has d'anar a urgències i la bossa queda més tancada que el quiosc de la cantonada.

Ara bé, el que em treu de polleguera és el 'listerine', i n'escric la marca sense cap voluntat publicitària, ni que em paguin. Aquestes ampolletes són el millor lloc on guardar els estalvis, perquè ningú te'ls prendrà. A qui se li ha acudit? Si et vols netejar encara més la boca i les dents, se suposa que no tens una hora per fer-ho, quan et mors de son o quan t'esperen al llit.

Quina ha estat la meva solució? Canviar de producte. Que l'estiu dura poc.

DANIEL RUIZ-TRILLO és escriptor



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.