Moltes gràcies i un perdó


  • Comparteix:

guim.pros

Guim Pros


Publicat: el 9/nov/12
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ja ho vaig fer just abans d'iniciar la campanya de les darreres eleccions municipals i és de justícia tornar-ho a fer ara que tot just en comença una altra, aquest cop per veure com queda format, finalment, el parlament de la Generalitat del Principat. Així doncs, un cop més, gràcies.

Gràcies a tots i totes les que ens heu ajudat a fer el pas del municipalisme a la política nacional, sense oblidar mai que la nostra base, la nostra trinxera, és i serà la política municipal.

Gràcies a tots i totes les que, des de ja fa molts dies, us esteu oferint per col·laborar de la manera que sigui i en el que sigui (per encartellar, per fer paradetes, intentant vendre bons d'ajut...) per tal que allò que proposem arribi al màxim de racons del país.

Gràcies a tots i totes les que heu entès que la CUP vol ser una eina que pretén anar més enllà d'unitats fictícies i d'eleccions puntuals per tal d'aconseguir una unitat forta i amb arrels des de la base. Heus ací el nostre concepte d'unitat popular. Som una eina més de tot un engrenatge que creiem que serà el que portarà el nostre país fins allà on vulgui.

Gràcies a tots i totes les que heu fet pedagogia sobre el fet que l'únic vot útil (quin concepte més lleig) que hi ha és aquell que diposites convençut o convençuda d'allò que esculls, més enllà d'enquestes, estimacions de vot o d'altres històries.

Gràcies a tots i totes les que el dia 26, passi el que passi, seguireu estan segures que és bàsic seguir construint contrapoders populars si el que volem és fer una societat molt més justa i cohesionada.

I perdó. Perdó bàsicament per una cosa: estem davant de dues setmanes que per nosaltres, a banda de molt emocionants i intenses, són molt importants. Ens farem molt pesats i pesades i per això us demanem perdó, però és que la gent que formem part de la CUP no havíem pensat mai que arribariem fins aquí i estem més que segurs i segures que ho podem i ho farem molt bé.

GUIM PROS és portaveu de la CUP



  • Comparteix:

COMENTARIS

Bé, és important que reconegui que "no haviem pensat mai que arribariem fins aquí". Això demostra dues coses: que ni vostès es creuen el que diuen i que a partir d'aquí tampoc saben el que han de fer, ja que mai ho havien pensat! Ara doncs a improvisar, però de seguir acostant-nos més al precipici deixarem poc lloc a la improvització i la llei (de la gravetat) farà la resta...

Estanislau Vives Serra. Enviat el 9/nov/12


Sr. Vives, abans de treure’n una conclusió tan simplista, li recomano que s’informi de qui és i què ha fet la CUP. És evident que no ho ha fet, ja que accepto totes les discrepàncies del món, però on va errat és en parlar d’improvisació (que no “improvització”•). Poc assegurar-li de bona mà, que el projecte és dels més meditats en la política (assemblees setmanals, assemblees obertes, debats, treball de base...) Per tant, sí ho vol, revisi la nostra feina feta arreu del país, llegeixi les nostres propostes i, desprès, si ho considera oportú, podem encetar el debat. Certament desprès de més d’una trentena d’anys de projecte municipalista (amb molta feina i poca política de passadissos i despatxos), el salt a la política nacional ha estat bàsicament per la situació a la què hem arribat: necessitat de política de llibertat del nostre país, crisi (jo li dic estafa), principi de radicalitat política... Marta Serrés i Bernis

Marta Serrés. Enviat el 9/nov/12


Estanislau, és senzillament humilitat, coherència i sinceritat... trets que, malauradament, no s'estilen gaire en la política i polítics d'avui en dia. I en els seus comentaris, tampoc. Si ha seguit la història de la CUP entendrà perfectament a que es refereix el nostre company Guim Pros. I si mira el nostre projecte polític i principis d'acció política (www.unitatpopular.cat) veurà molt clar que ens ho creiem i sabem com fer-ho. Un altra cosa és que a vostè li agradi

Aniol Pros i Tàrrega. Enviat el 9/nov/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.