Res no serà igual


  • Comparteix:

lluis.mont

Lluis Mont


Publicat: el 11/mar/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Ja ho deia Neruda: 'Nosotros los de entonces ya no somos los mismos'. En aquests temps de canvis profunds, hi ha qui creu que tot pot seguir igual.

El missatge dels polítics espanyols és dir que aconseguirem seguir com fins abans. Qualsevol canvi proposat des de Catalunya és respost des d'Espanya amb immobilisme total. No hi ha un discurs propositiu, sinó defensiu, del tipus 'virgencita que me quede como estoy'. Però l'evolució és moviment; potser 'el món avança, però no progressa', que deia Pla, però segur que es mou. I en aquest moviment continu, el que segur que no fa és quedar-se quiet. Estem pujats en una esfera de metall fos que dóna voltes sobre sí mateixa i passeja per l'Univers a tota castanya. El planeta que es mou i evoluciona, a la recerca permanent de la adaptació. Això és la vida.

La vida és evolució i canvi constant, i tota il·lusió d'estabilitat és això, una efímera il·lusió. Així que benvolguts polítics espanyols, i ciutadans en general, 'times they're a changin', que deia Dylan, i qui no aprengui a nedar s'ofegarà.

LLUÍS MONT és cardiòleg
@montgirbau



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.