Un cap de setmana alternatiu


  • Comparteix:

marco.simarro

Marco Simarro


Publicat: el 12/mar/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

Resulta que a Sant Cugat també tenim alternatives. A vegades passen una mica desapercebudes i en altres ocasions s'acumulen totes en un cap de setmana. És el cas del pròxim divendres, dissabte i diumenge on s'han ajuntat diverses activitats organitzades per alguns col·lectius de la ciutat.

Començant per aquest divendres 15, l'Esquerra Independentista local organitza una xerrada sobre diferents corrents feministes aprofitant l'entorn de la diada del 8 de Març, per tal d'aprofundir en la temàtica i oferir més eines de cara a entendre aquesta lluita ja que l'àmbit institucional acostuma a quedar-se molt curt. Serà al Casal Popular LaGuitza cap a les 19h i inclourà sopar i un petit concert.

Si saltem al dissabte ens toparem amb el festival que organitza Dissidència Sònica, el 'Trona '13', que farà tremolar la plaça del Rei. Començarà a les 19h i tocaran fins a sis grups locals seguint la tònica reivindicativa del sindicat de músics que lluita per promoure els artistes de la ciutat i per aconseguir espais públics on poder assajar i tocar.

I això no s'acaba! L'Hort del Migdia torna i ens convida aquest diumenge a les 12:30h a participar del projecte tot començant un cercavila a la Plaça d'Octavià. Un projecte que vol recuperar els espais en desús de la ciutat per reconvertir-los en llocs vius i d'utilitat social, en aquest cas, mitjançant un hort urbà. Els avalen l'autogestió i la seva experiència passada a l'hort del carrer Migdia.

Així doncs, sembla que el proper cap de setmana promet. Us convido a tots a participar dels actes i gaudir del poble al carrer!

MARCO SIMARRO és estudiant d'arquitectura, membre de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i militant d'Arran Sant Cugat.
@MarcoSz4



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.