Adéu, 2013; benvingut, 2014


  • Comparteix:

maria.sansa

Maria Sansa


Publicat: el 19/des/13
Opinió
Més Columnes de l'autor
PDF

En general la meva percepció de l'any 2013 no és bona. No sé si té a veure amb el seus dígits últims, però la situació mundial és força conflictiva: hi ha més camps de refugiats que mai, els pobres són cada vegada més pobres, mentre els rics cada dia són més rics... Això, per descomptat, no és un bon simptoma.

Si en el segle XIX es parlava de fraternitat avui parlem de solidaritat, però segurament aniria millor el món si poséssim en pràctica amistat, comprensió...

Estem teòricament vivim en el primer món; no podem permetre que al nostre voltant veiem ciutadans que pateixin desnonaments, que la sanitat, l'educació, la cultura i el benestar en general no arribi a tothom. Estic ben segura que amb un altre model de redistribució de la riquesa això no passaria.

Però es evident que en un país on un destacat polític és capaç de dir sense posar-se vermell que els pressupostos (màxima expressió de la voluntat política d'un govern) no els fan els polítics, sinó els tècnics!

Esperem que l'any 2014 ens ompli de sabiesa i reparteixi millor el benestar.

BONES FESTES A TOTHOM

MARIA SANSA és exregidora




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.