Mixumeig, també a dins del 'Sona9'


Temes relacionats

Bremen classificats pel 'Sona9' d'enguany ( 7/jul/11)

Llumia, entre els 18 classificats per l'actual edició del 'Sona9' ( 7/jul/11)

Bremen, Mixumeig i Llumia classificats pel 'Sona9' 2011 ( 4/jul/11)


  • Comparteix:

Mixumeig és una formació de duo

Mixumeig és una formació de duo

El duo santcugatenc Mixumeig és una de les tres bandes santcugatenques seleccionades dins del 'Sona9'. Amb una formació cursiosa i cançons plenes de psicodèlia, aquesta banda queda al mateix nivell que Bremen i Llúmia, les altres bandes santcugatenques seleccionades. Escolta l'entrevista a Sole, cantant de la formació.

ESCOLTA-HO

Pau Urgell i Anna Solé són Mixumeig, un projecte musical senzill però captivador. Cançons en català amb lletres i arranjaments psicodèlics i curiosos són el que ha captivat al jurat del 'Sona9', que d'entre les gairebé 200 propostes que hi havia enguany, ha escollit Mixumeig com a una de les 18 seleccionades per passar a la tercera fase del concurs. Malgrat la banda no ha rodat gaire pels escenaris, ara engega una nova etapa amb aquesta selecció.

Fins el proper 20 de juliol, l'organització del 'Sona9' obre una votació popular a través que es podrà fer a través del portal d'internet del concurs. Amb aquest mètode es seleccionaran quatre de les nou bandes que passaran a la següent fase. Les cinc restants les escollirà el jurat del concurs.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.