Cyan actua al Palau Sant Jordi dins el festival Fnac Music Festival


  • Comparteix:

Cyan compartirà cartell amb Amaral, Love of Lesbian i Ivan Ferreiro, entre d'altres

Cyan compartirà cartell amb Amaral, Love of Lesbian i Ivan Ferreiro, entre d'altres

La banda de pop-rock psicodèlic Cyan actua aquest dijous al Palau Sant Jordi de Barcelona en el festival Fnac Music Festival. Els santcugatencs compartiran escenari amb un cartell de luxe, entre els qual destaquen Amaral, Love of Lesbian o Ivan Ferreiro, entre d'altres. Aquesta cita coincideix amb la gira de promoció del darrer treball de la formació, 'Historias para no romperse', que la banda està presentant arreu de l'Estat espanyol.

Aquesta no serà la primera actuació dels membres de Cyan a espais de renom barcelonins, ja que van ser els teloners del britànic James Blunt, a Razmatazz. El cantant, Javi Fernández, ha explicat en declaracions a Cugat.cat quines sensacions els produeix actuar, ara, al Palau Sant Jordi.

Javi Fernandez

Pugem allà i la única diferència és la quantitat de gent i que estem una mica més separats. Per la resta és igual.


La participació de Cyan al Fnac Music Festival coincideix amb la gira de presentació del seu segon treball, 'Historias para no romperse', amb el qual ja porten gairebé una cinquantena de concerts arreu de l'Estat espanyol.

'Historias para no romperse', arriba tres anys després del seu primer àlbum, 'Cyan', i suposa una maduració musical i professional en la trajectòria de la formació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.