Les propostes més alternatives per passar-s'ho bé a Sant Cugat

El Véns a Saltar? i l'Alien Zone són dues ofertes sòlides per aquells que busquen un oci diferent a la ciutat


  • Comparteix:

L'horari del VAS és de dimarts a divendres de 16:30 a 21:00 h i els dissabtes i diumenges de 10:30 a 14:00 i de 16:00 a 21:00 h. / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

L'horari del VAS és de dimarts a divendres de 16:30 a 21:00 h i els dissabtes i diumenges de 10:30 a 14:00 i de 16:00 a 21:00 h. / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)

Les opcions per fer festes d'aniversari o per passar la tarda cada vegada són més alternatives. El parc clàssic o el sorral han passat a un segon pla. Al polígon de Can Magí hi ha dues proves que ho demostren: són el Vens a saltar? (VAS), un espai ple de llits elàstics per saltar, i l'Alien Zone, on es viu l'experiència del joc del Laser Tag. Que la ciutat de Sant Cugat sigui un viver d'empreses i infants la converteix en un lloc molt apropiat per muntar aquests negocis. Ho han explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' el gerent del VAS, Carles Pastor, i de l'Alien Zone, Carles Delgado.

ESCOLTA-HO

Què s'hi pot fer? El VAS és una nau industrial plena de llits elàstics, una piscina d'espuma i una cistella de bàsquet des d'on els usuaris fan esmaixades. L'Alien Zone, que és molt a prop, és un joc d'interior que consta d'un laberint molt gran on es fan partides de làser amb armilles, com un 'paintball'.

En ambdos llocs es poden celebrar festes d'aniversari tant per nens com per adults. 'Vam arribar a fer una festa d'una dona que feia 50 anys, vam tancar el local a partir de les nou de la nit i s'ho van passar pipa', ha explicat el gerent del VAS. 'A nosaltres ens ve un casal d'àvis de tant en tant a jugar', ha afegit el d'Alien Zone.

Alien Zone / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)
Alien Zone / Foto: Guillem Babitsch (Cugat Mèdia)


La idea del VAS i el Laser Tag ve dels Estats d'Units. Els dos negocis ho van veure, es van inspirar i van muntar-ho aquí, ja que van considerar Sant Cugat un bon lloc per la gran quantitat de nens i empreses que hi viuen. 'Ara cada cop van sortint més alternatives, però quan vam sortir erem una mica com un bolet'. El VAS fa sis anys que hi és i, l'Alien Zone, dotze.

'La gent busca fer activitats lúdiques i esportives en grup, diferents. Estem acostumats a fer sempre el mateix i, ni que sigui, fer-ho en parella s'agraeix i es gaudeix', ha dit el gerent del VAS. Tant un com l'altre han recomanat reservar abans d'anar. 'A vegades em diuen 'vinc del VAS' o a l'inrevés', diuen entre riures.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.