Centres mèdics privats santcugatencs ofereixen els seus serveis a distància

La tele-consulta mèdica és l'alternativa més utilitzada durant la pandèmia


  • Comparteix:

Els centres mèdics han reinventat la seva atenció per continuar al costat de la gent durant el confinament / Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

Els centres mèdics han reinventat la seva atenció per continuar al costat de la gent durant el confinament / Foto: Cugat Mèdia (Lluís Llebot)

L'atenció sanitària és un dels serveis essencials en l'estat d'alarma. D'aquesta manera, diferents centres privats mèdics de Sant Cugat continuen oferint les seves prestacions als ciutadans, ja sigui presencialment com a distància.

Notícia actualitzada a data de 04/01/2021

Policlínic Torreblanca
El Grup Policlínic ha habilitat un servei de tele-consulta mèdica per poder atendre als pacients d'atenció primària a distància. Aquestes trucades, que no serveixen per a urgències sinó per a seguiment de tractaments o entrega de resultats, es poden fer dins del nou horari de Policlínic Torreblanca de dilluns a divendres, no festius, de 9.30h a 13.30h i de 15.30 a 19.30h al telèfon 93 589 18 88.

Centre Can Mora
El Centre Can Mora continua obert per a urgències de medicina familiar i pediatria, enfermeria i anàlisi clíniques urgents, l'horari per les consultes de pediatria es de dilluns a divendres de 9 h a 20 h i per adults entre setmana de 8.30 h a 20.30 h, els dissabtes també atenen de 8.30 h a 13.30 h. Per a consultes urgents, el centre ha habilitat el telèfon 609 343 344. Les visites seran per vídeo o per telèfon amb l'especialista que calgui.

Centre Auditiu Albert Martín Audiologia
El Centre Auditiu Albert Martín Audiologia obre de dilluns a divendres de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h. Per qualsevol consulta es pot trucar al 937 63 69 31 o al 608 703 434 o enviar un correu electrònic a consulta@audioconsultors.com. El centre es troba a l'avinguda Lluís Companys i Jover, 10.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.