L'Ateneu Santcugatenc presenta avui el seu primer llibre, '16xDos', al Monestir de Sant Cugat


  • Comparteix:

Fragment de la portada del llibre / Foto: Web de l'Ateneu

Fragment de la portada del llibre / Foto: Web de l'Ateneu

L'Ateneu Santcugatenc s'estrena com a editorial amb el llibre '16xDos'. L'obra recull 32 relats escrits pels alumnes del taller d'escriptura de l'entitat. La presentació és aquest divendres al Claustre del Monestir a les set de la tarda. La coordinadora dels cursos de l'Ateneu, Susanna Camps, conduirà la presentació en què també participaran els autors dels contes. L'entrada és gratuïta i oberta a tothom.

El llibre neix arran de la idea de Camps de reunir les obres escrites pels alumnes. Segons la presidenta de l'Ateneu, Margarida Cleris, enguany els relats eren de molta qualitat i s'ha decidit a tirar endavant la iniciativa.

Margarida Cleris

El llibre es titula '16xDos' perquè són 16 autors i cadascun d'ells té dos contes curts. Tots els autors tenen una formació acadèmica bastant àmplia, però amb aquest curs han decidit donar una altra mirada i entrar en el món de la literatura.


La publicació del llibre coincideix amb el 60è aniversari de l'entitat. Segons Cleris, és la primera vegada que un Ateneu edita un llibre amb els escrits dels seus alumnes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.