Quim Castelló (vocal Cultura Valldoreix): 'El públic valldoreixenc és molt exigent'


  • Comparteix:

Quim Castelló i Núria Stenger

Quim Castelló i Núria Stenger

La quarta edició del Cicle de Concerts del Castell de Canals, organitzat per l'EMD de Valldoreix, ha arrencat amb la Barcelona Gypsi balKan Orquestra i seguirà amb propostes de música clàssica i tradicional. Un dels reptes de futur del festival és l'arranjament de l'espai per a la comoditat dels assistents i guanyar espai. El vocal de Cultura de l'EMD, Quim Castelló, i la coordinadora de Cultura i Joventut, Núria Stenger, han fet un repàs de la programació d'enguany i destaquen que es tracta d'una tria acurada i pensada per al públic valldoreixenc, el qual 'és molt exigent'.

ESCOLTA-HO

El Cicle de Concerts del Castell de Canals seguirà, aquest cap de setmana, amb l'Orquestra Simfònica Harmonia, el 17 de juny s'ha programat la 'Missa de Coronació' a càrrec la coral local Harmonia i tancarà el festival la pianista Clara Peya el 24 de juny.

Si voleu assistir al concert d'aquest dissabte contesteu el següent: 'A quina ciutat pertany l'Orquestra Simfònica Harmonia?'. Envieu les vostres respostes abans de les 19h a mcaballe@valldoreix.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.