L'empresa santcugatenca Atomian rep l'encàrrec de modernitzar el sistema d'historials del CatSalut


  • Comparteix:

Una imatge de l'equip d'Atomian / Foto: Atomian

Una imatge de l'equip d'Atomian / Foto: Atomian

L'empresa santcugatenca Atomian ha signat un acord amb la Generalitat de Catalunya per desenvolupar un projecte que automatitzi el sistema de processat de documents del CatSalut. El repte principal és posar remei a la saturació d’un sistema que compta amb més de 180 milions de documents i que en rep un milió i mig de nous cada mes. El projecte pilot permetrà la comunicació del personal a través d’una interfície web que vol millorar la informació dels historials.

La companyia Atomian, amb seu l'avinguda de les Corts Catalanes, està dedicada a la computació cognitiva i ha presentat un projecte per avaluar la qualitat, l'estructura i el contingut bàsic de més de 10.000 documents introduïts a l'HC3 (Història Clínica Compartida de Catalunya). Amb el nou sistema, la capacitat de gestió del sistema passarà dels 20 als 320 documents diaris.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.